Wegens de Corona maatregelen is TEAK2 genoodzaakt tijdelijk de winkel te sluiten. Online bestellingen worden wel verwerkt. | Actie: Gratis levering BE! -info-

LEVERING

TEAK2 – KLANT

TEAK2 is actief als meubelwinkel in de Benelux, maar levert ook in andere landen aan huis. Service vinden we bij TEAK2 heel belangrijk, leveren zal daardoor altijd door onze eigen dienst (TEAK2) gebeuren. Persoonlijk contact, controle en de hoogste tevredenheid! Alle meubelen zijn tegen vergoeding te leveren in heel België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en andere landen. Door de webshop is TEAK2 hierdoor niet alleen in België actief, maar ook als meubelwinkel in de rest van Europa. Ieder meubel wordt bij levering op begane grond binnen in huis geplaatst. De kasten bestaan bijna altijd uit 2 delen, boven- en onderkast waardoor de hoogte vaak onder de 130cm blijft. Bekijk het volledige assortiment in de webshop. Wij geven u de keuze om te kiezen voor afhalen of levering.

Ondanks dat elke levering in de Benelux met onze eigen dienst zal gebeuren, is het bij verdere afstanden in de meeste gevallen noodzakelijk om uit te wijken naar andere mogelijkheden. Bij levering buiten de Benelux wordt er gekeken naar een externe transporteur of in sommige gevallen onze eigen dienst.

AFHALEN

De producten zijn op te halen op het showroom-adres te Pelt, België in Limburg. Assistentie natuurlijk bij het laden mogelijk. Dit kan tijdens de openingsuren of op een afgesproken tijdstip.

Komt u voor iets specifiek en wilt u dit meteen meenemen? Niet alles staat opgesteld of is meteen beschikbaar aan het showroom-adres. Informeer daardoor dus altijd op voorhand wat de mogelijkheden zijn.

LEVERING

Meubelen leveren aan huis? 98% van de klanten kiest voor levering, onderschat het formaat en zware gewicht van meubelen niet! Ieder meubel wordt op begane grond tot binnen geleverd en geplaatst mits de ruimte op een normale manier toegankelijk is. Ga vooraf bestelling na of de afmetingen van het meubel de mogelijkheid bieden om binnen op de gewenste plaats te geraken. Verdieping of raam-levering kan via offerte bespreekbaar zijn.

Levering is berekend op het combineren van meerdere adressen. Indien er specifiek een datum buiten de route gevraagd wordt (afhankelijk van afstand) kan er een toeslag berekend worden.

STANDAARD TARIEF:

  • België: 49 euro
  • Nederland: 49-99 euro
  • Luxemburg: 99 euro
  • Duitsland : Op aanvraag
  • Frankrijk: Op aanvraag
  • Overige landen: Op aanvraag
Updaten…
  • Geen producten in je winkelmand.