• Producttags

 • Teak tuinmeubelen

  Teak tuinmeubelen bij meubelwinkel TEAK2. Ruim assortiment teakhouten tuinmeubels en tuinmeubilair uit Indonesië. Teakhout aan de hoogste kwaliteit én tegen een scherpe prijs! Alle teak tuinmeubelen worden ambachtelijk gemaakt in Indonesië. Het assortiment teakhouten tuinmeubels bestaat hoofdzakelijk uit tuinbanken, tuintafels en tuinstoelen.

  Tuintafels

  TEAK2 heeft een ruime keuze teakhouten tuintafels in verschillende afmetingen en structuren. Alle tuintafels zijn van hoge kwaliteit en zijn meestal vervaardigd uit oud teakhout of geborsteld oud teak. Het oude teakhout is ideaal om buiten te gebruiken door zijn dichte structuur.

  Tuinbanken en tuinstoelen

  In tuinbanken en tuinstoelen zijn er ook verschillende modellen en afmetingen mogelijk. De tuinbank kan uitgevoerd worden in oud teak of glad onbehandeld teakhout. Het oude teak geeft de tuinbanken een massieve en luxe uitstraling.

  Overige teakhouten tuinmeubelen

  Naast tuinbanken, tuinstoelen en tuintafels zijn er ook een aantal andere teakhouten tuinmeubelen zoals bijvoorbeeld een teakhouten bistroset, typisch Indonesische bootbank en andere aparte tuinmeubelen.

Updating…
 • Geen producten in je winkelmand.