• Producttags

 • Stoelen | teak stoelen & luxe stoelen

  Teak stoelen en luxe stoelen bij meubelwinkel TEAK2. De teak stoelen worden ambachtelijk vervaardigd in Indonesië. Teakhout aan de hoogste kwaliteit én tegen scherpe prijzen! TEAK2 heeft een ruim assortiment teakhouten stoelen uitgevoerd in glad onbehandeld teak, oud teak en geborsteld oud teakhout. De teakhouten stoelen zijn leverbaar in veel verschillende stijlen. De luxe stoelen zijn vaak uitgevoerd in leder of stof. TEAK2 heeft een ruim assortiment eetkamerstoelen en keukenstoelen. Een bijpassende buffetkast of eettafel nodig? Bekijk het ruime assortiment kasten en tafels.

  Landelijke stoelen

  De landelijke stoelen in teak worden dikwijls vervaardigd in oud teak of oud geborsteld teakhout. Dit teakhout is dichter van structuur doordat het jaren verschillende levensomstandigheden ervaren heeft. De landelijke stoelen kunnen volledig in teakhout zijn of de combinatie van wit (of andere RAL kleur) en teak. De luxe landelijke stoelen worden uitgerust in stof of leder en worden dikwijls gecombineerd met teakhout.

  Moderne stoelen

  De moderne stoelen in teak worden vaak gemaakt in glad onbehandeld teak. Dit teakhout geeft de stoel een moderne uitstraling, ook hier kan dit gecombineerd worden met een RAL kleur. De luxe moderne stoelen worden ook dikwijls uitgerust in stof of leder. Deze luxe stoelen hebben vaak de combinatie met een metalen frame. Zowel in moderne als landelijke stijlen heeft TEAK2 een ruim assortiment eetkamerstoelen en keukenstoelen.

Updating…
 • Geen producten in je winkelmand.