• Producttags

 • Kasten

  Kasten bij meubelwinkel TEAK2. Ruim assortiment witte kasten & teak kasten ambachtelijk vervaardigd in Indonesië. Hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen! TEAK2 heeft zowel moderne als landelijke kasten en een ruime keuze aan buffetkasten en vitrinekasten. Bekijk ook zeker het assortiment tafels en stoelen.

  Witte kasten

  De witte kasten zijn tegenwoordig helemaal in! Een witte kast maakt de ruimte lichter en ruimer. De witte landelijke kast wordt dikwijls uitgevoerd in RAL 9010 of RAL 9003 en de witte moderne kast in RAL 9016 spierwit. Bij TEAK2 zijn de witte kasten leverbaar in veel verschillende stijlen of kleuren. Naast kasten uitgevoerd in het wit, zijn er ook andere RAL kleuren mogelijk.

  Teak Kasten

  De teak kasten zijn gemaakt van het beste kwaliteit teakhout uit Indonesië. Alle teak meubelen worden met de hand gemaakt, ieder product is daardoor uniek! De landelijke teak kast wordt dikwijls uitgevoerd in oud teakhout of geborsteld oud teak. Het oude teak geeft een luxe uitstraling en karakter doordat het verschillende levenscycli ervaren heeft. Voor de moderne teak kast wordt dikwijls glad onbehandeld teak gebruikt waardoor het teak meubel een strakke uitstraling krijgt. Bij TEAK2 zijn de teak kasten leverbaar in veel verschillende stijlen.

Updating…
 • Geen producten in je winkelmand.